Hvem eier bilen?

Søketips

Søk også personlig skilt eller understells­nummer (VIN). Søk etter alle kjøretøy, MC eller tilhenger. Husker du ikke hele skiltet? Prøv avansert søk!

Heftelser på bil

Heftelser på bil

Heftelser på bil refererer til økonomiske forpliktelser eller begrensninger knyttet til kjøretøyet. Dette kan inkludere ulike typer gjeld eller juridiske begrensninger som påvirker eierskapet eller disponeringen av bilen.

Sjekk heftelsene på kjøretøyet

Dersom du er innlogget på tjenesten får du tilgang på informasjon knyttet til heftelser på kjøretøy. Logg deg inn og søk opp bilens registreringsnummer for å se heftelser.

Hva er heftelser på bil?

Heftelser på kjøretøy refererer til økonomiske forpliktelser eller begrensninger knyttet til bilen, som pantelån, leasing, kjøretøyutlegg og arrest. Kjøpere av biler med heftelser kan pådra seg økonomisk ansvar, juridiske begrensninger og risiko for tap av bilen.

Det anbefales å sjekke heftelsesstatusen før du kjøper en bruktbil. For å slette de må de økonomiske forpliktelsene oppfylles, og prosessen kan variere avhengig av typen heftelse.

Å selge en bil med heftelser krever ekstra trinn, inkludert kontakt med heftelsesinnehaveren, betaling eller forhandling om heftelsene, sletting av de og oppdatering av registreringsdokumentene. Det er viktig å informere kjøperen om tidligere heftelser på bilen.

Les mer om heftelser på kjøretøy

Meld fra om feil i artikkelen