Hvem eier bilen?

Søketips

Søk også personlig skilt eller understells­nummer (VIN). Søk etter alle kjøretøy, MC eller tilhenger. Husker du ikke hele skiltet? Prøv avansert søk!

Hvem eier bilen?

Hvem eier bilen?

For å finne hvem som eier bilen, kan man koble kjøretøyet til personen eller selskapet som er registrert som eier i motorvognregisteret. Det er en enkel prosess å søke opp eieren av en bil via vår nettside.

Finn bileier

Vi gir deg kjapt svar på "Hvem eier bilen?" her inne på 1881 Regnr. Fyll inn bilens reg. nr. i søkefeltet og følg anvisningene for å få fullt navn på personen. På infosiden om kjøretøyet finner du også løsninger for å sende eieren ferdigutfylte meldinger.

Eierskapet til en bil

Eierskapet til en bil er vanligvis knyttet til registreringen av kjøretøyet. I Norge er det Statens Vegvesen som administrerer registreringen av kjøretøy og oppdateringer knyttet til eierskap.

For å bekrefte eierskapet til en bil kan man se på vognkortet (tidligere vognkort del 2). Denne dokumentasjonen inneholder informasjon om eieren, inkludert navn, adresse og eventuell pant eller heftelser knyttet til kjøretøyet.

Eierskapsendring av kjøretøy

Det er viktig å merke seg at eierskapet til en bil kan endre seg ved salg, gave, arv eller andre overføringer av kjøretøyet, og det er viktig å oppdatere registreringen hos Statens vegvesen for å sikre at eierinformasjonen er korrekt og oppdatert.

Man kan sende inn nødvendige dokumenter og informasjon til Statens Vegvesen digitalt via deres nettsider. Når eierskapsendringen er fullført, vil den nye eieren være registrert som den offisielle eieren av kjøretøyet i Statens Vegvesens registre.

Meld fra om feil i artikkelen